2014-01-28 15:27:12• hírek • Szatmár.ro

Mit rejt egy női táska?

A női táska számos titkot rejt magában. A pszichológusok úgy vélik, hogy a táska tartalma nagymértékben függ attól milyen a táska tulajdonosának személyisége. Ennek függvényében a táska lehet klasszikus, modern, rendezett vagy rendezetlen.

A kiindulópont tulajdonképpen az, hogy mit rejt a hétköznapokon használt válltáska, az utazótáska vagy éppen a retikül? Ha napközben egy hatalmas táskát cipelsz magaddal, az nem csak a válladnak ártalmas, hanem nagyon kényelmetlen is lehet. Az ideális az lenne, ha napközben olyan táskát vinnél magaddal, ami csupa hasznos dolgot tartalmaz. A gond ott kezdődik, hogy a legtöbb nőnek nehezére esik eldönteni mit hagyjon a táskájában és miről mondjon le. A következőkben a segítségedre szeretnénk lenni abban, hogy a számodra legszükségesebb dolgokat vidd magaddal.

A táskák mérete, színe és formája évről évre követi a divathullámot. Van aki ennek megfelelően választ, de olyan is akad aki a megszokott klasszikus daraboknál marad. Ennek kiválasztásakor egy lényeges tényezőt mindig szem előtt kell tartanod: minél nagyobb a táska belseje, annál hajlamosabb leszel arra, hogy számodra felesleges dolgokkal megpakold. A választásnál vedd figyelembe, hogy milyen a munkaköröd, mi az amit feltétlenül magadnál kell tartanod. Irodai papírokat, szerződéseket, szükség esetére egy esernyőt, vagy éppen a kedvenc könyved, csak akkor célszerű a táskában tartani, ha annak több része, kisebb zegzugai vannak.

A pénztárca nélkülözhetetlen, ennek a lehető legkisebbnek kell lennie amibe mind a kézpénznek, mind a hitelkártyáknak és néhány névjegykártyának is bele kell férnie.

A női táska nélkülözhetetlen eleme egy kisebb neszesszer, ami a rúzst, a púdert és a tükröt rejti magában. Ennél többre valóban nincs szükséged. Ha mégis úgy érzed, hogy napközben váratlan helyzetekben szükséged lehet rájuk, akkor tarts néhány fontosabb smink kelléket, egy fésűt, hajlakkot az autóban és az irodád fiókjában, így nem kell mindegyiket a táskádban tartanod.

A telefonnoteszt sem kell magaddal vinned, mivel a fontosabb telefonszámokat a telefonodba is elmentheted. Célszerűbb, ha az irodádban és otthon is egy külön telefonszámokkal teli noteszod van. A mobiltelefonok nem hiányozhatnak egy női táskából sem, ugyanolyan fontossá váltak, mint a lakáskulcs és a pénztárca. A mai modern telefonok valóban nem foglalnak nagy helyet a táskában.

A kulcs, vagyis a lakáskulcs, a kocsi kulcs és a munkahelyi kulcs minden női táskában helyet kapnak. Az összes többit otthon, egy meghatározott helyen kell tartanod.

Az apró kis semmiségeknek, mint a tisztasági betétnek, egy sálnak, a parfümnek sok esetben valóban nincs helyük a táskánkban, mégis valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva, szinte minden női táskában megtalálhatók.

Emlékek: ezeket nem csak a szívünkben őrizzük, hanem gyakran úton útfélen magunkkal visszük. Fényképek, egy levél vagy egy kedves kis csecsebecse. Nem vihetünk minden emléktárgyat magunkkal ezért jobb, ha mindössze családtagjaink, szerelmünk fotóját tesszük a pénztárcánkba, arra az esetre, ha szomorúak vagyunk, mert amint ránézünk mosoly ül az arcunkra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: